VAN HAPEREN TOTAALBOUW

REferentie

 

 

Diensten

 

Sanitair:

Het renoveren, verbouwen of opknappen van u badkamer of wc is vaak een heel gebeuren. Waar u badkamer vaak boven uitzicht is, is de toilet vaak het visitekaartje beneden. Wilt u een standaard wc, inbouw wc of een wc met speciale tegeltjes alles is mogelijk na wens. De badkamer telt vaak voor het grotere werk, ook hier zijn vaak veel mogelijkheden. Dit alles is te realiseren in overleg bijvoorbeeld: soort, kleur, maat en tegels i.c.m. het meubelstuk of bad. 

 

Keukens:

De renovatie van een keuken geeft vaak veel rotzooi en een oneindig uitzicht als er aan begonnen wordt. Daar in tegen is het eindresultaat vaak smullen. Wilt u een gewone keuken,hoekkeuken of een keuken met een eiland? Dit is allemaal te realiseren naar wens met de ruimte die mogelijk is. 

 

Elektra:

Heeft u een oude meterkast hangen of een meterkast die niet veilig meer is? Wilt u extra groepen in de kast, ik maak het graag voor u. Tevens is het ook mogelijk om andere elektriciteits werkzaamheden te doen, zoals het verplaatsen van elektra in de keuken of woonkamer, of het plaatsen van verlichting in het plafond. Natuurlijk kunt u ook voor stroom in de tuin of garage terecht. 

 

Tuinaanleg:

De tuin: de voortuin geeft vaak een eerste indruk van je huis als je visite krijgt. Wilt u een strakke tuin, groene tuin of onderhoudsvrije tuin alles is mogelijk. De achtertuin: hier is vaak alles mogelijk, een grote tuin of een kleine tuin, alles is te ontwerpen. Wilt u nou een zwembad in de tuin met veel groen? Of wilt u hem helemaal dichtgetegeld hebben? Wilt u weten wat bij u mogelijk is, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contact formulier of stuur een mail.

 

Vloeren:

Voor het leggen van vloeren zijn veel opties. Je heb tegelvloeren in vele soorten en maten,je heb laminaat vloeren en nog veel meer waar ieder ze voorkeur in heeft. Heeft u een eigen idee of voorkeur wat u in uw huis wilt hebben vraag naar de mogelijkheden.

gallery/knipsel